De meest zuinige wasmachines


Het meest zuinige label voor wasmachines is A+++, maar er zijn wasmachines die nog zuiniger zijn. Samsung maakt zelfs wasmachines die nog eens 50% zuiniger zijn dan een wasmachine met A+++ label.


Wil je weten hoe zuinig iedere wasmachine is? Kijk dan bij de productvergelijker op de Wasmachinestore. Op deze website van CoolBlue kun je van iedere wasmachine de energieklasse zien en ook op andere manieren jouw meest geschikte wasmachine selecteren. Je kunt wasmachines kiezen op bijvoorbeeld vulgewicht, accessoires en type, en natuurlijk stroomverbruik.

Waarom zijn Samsung wasmachines zo zuinig?

De betreffende wasmachines van Samsung (de WW12H8400EW en de WW10H9600EW, maar types worden nogal eens vernieuwd) zijn met 50% minder verbruik dan A+++ superzuinig. Je zou dan zeggen dat het kleine wasmachines zijn, maar het tegendeel is waar. Met respectievelijk een inhoud van 12 en 10 kilo zijn het zelfs wasmachines met een grote capaciteit.

De zuinigheid van deze extreem zuinige wasmachines zit hem onder andere in de Eco Bubble-wastechnologie die wassen op zeer lager temperaturen mogelijk maakt, met een even goed resultaat. Dat scheelt natuurlijk enorm in het energiegebruik. Daarnaast zorgen verschillende sensoren ervoor dat het waterverbruik en energieverbruik wordt aangepast aan de belading.

Maar het mooiste is nog. Alles wordt net zo schoon als bij andere machines op veel hogere temperaturen.

Kijk bij de aanbevolen winkels voor de Samsung wasmachines tegen de laagste prijs.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.