De meest zuinige wasmachines

Deze wasmachines zijn zuinig met stroom! Met aanbiedingen van goede zuinige wasmachines.


De energielabels voor wasmachines zijn aangescherpt. De labels met een A en vele plussen bestaan niet meer bij wasmachines. Tegenwoordig is een energieklasse B wasmachine al een heel zuinige wasmachine. De meest zuinige wasmachines hebben een energielabel A.


Dit zijn zuinige wasmachines

Hieronder vind je overzichten van de meest zuinige wasmachines. Je kunt bij deze zuinige wasmachines nog verder door selecteren op bijvoorbeeld vulgewicht, wasprogramma's, prijs, formaat en geluidsvolume om zo de voor jou beste zuinige wasmachine te vinden. 


Een zuinige wasmachine verdient zich snel terug

Heel zuinige wasmachines kunnen soms wel wat duurder zijn, maar de besparing gedurende de levensduur is heel hoog. Zo bespaar je met een energielabel A wasmachine gedurende de levensduur al snel meer dan 200 euro ten opzichte van een niet zuinige wasmachine. De prijsverschillen bij aanschaf van de wasmachines zijn gemiddeld een stuk lager dus een heel zuinige wasmachine is niet alleen goed voor het milieu, maar bespaart je ook geld.

Meer weten over het energielabel de wasmachine en zuinige wasmachines? Bij Wat betekent het energielabel van je wasmachine vind je alle informatie.

Wassen op lage temperaturen

De zuinigheid van de extreem zuinige wasmachines zit hem onder andere in het wassen op lage temperaturen, zoals de Eco Bubble-wastechnologie van Samsung die wassen op zeer lager temperaturen mogelijk maakt, met een even goed resultaat. 

Het verschil in temperatuur scheelt enorm in het energiegebruik van een wasmachine. Daarnaast zorgen bij Samsung Eco Bubble wasmachines verschillende sensoren ervoor dat het waterverbruik en energieverbruik wordt aangepast aan de belading.

Maar het mooiste is nog. Alles wordt net zo schoon als bij andere machines op veel hogere temperaturen.

Ook AEG, Haier, Whirlpool. LG en andere goede wasmachine fabrikanten maken zeer energiezuinige wasmachines.

Kijk bij de wasmachine tips en aanbiedingen voor de Samsung Eco Bubble wasmachines en andere zeer energiezuinige wasmachines tegen de laagste prijs.


Foto: Samsung Eco Bubble wasmachine

Onderwerp:
Hier boven kijken we naar extreem energiezuinige wasmachine en andere zeer zuinige wasmachines zoals de Samsung Eco Bubble. Er zijn heel zuinige wasmachines met een energielabel A. Dat scheelt veel energie en geld en het zijn milieuvriendelijke wasmachines (eco wasmachines). Kijk voor al deze beste zuinige wasmachines bij de bovenstaande overzichten.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.