Laat de multicooker keukenmachine voor je koken

Een multicooker is een keukenmachine die je heel veel kookwerk uit handen neemt. Een echt goede multicooker is in staat om maaltijden voor een groot deel zelfstandig te bereiden via standaard kookprogramma's.


Snijden maar ook koken. Pureren maar ook stomen. Sudderen maar ook hakken. Geen apparaat is zo veelzijdig als een multicooker keukenmachine.

Er komen steeds meer van die alles-in-één keukenmachines op de markt. Onder andere Kenwood, Severin, Philips, Redmond en Tefal maken goede multicookers. Kijk bij de aanbevolen winkels voor de laagste prijzen en meer informatie over deze en andere multicooker keukenmachines.

Wat is een multicooker?

Een multicooker is een keukenmachine die je heel wat tijd kunt besparen. Een multicooker werkt met automatische programma's. Je vult de multicooker met de benodigde ingredienten, kiest het juiste programma, de de multicooker slaat aan het het snijden, hakken, koken en stoven. Als deze volautomatische keukenhulp klaar is houdt hij het gerecht warm tot jullie aan tafel gaan. Dankzij de timer kun je alles s'morgens al klaarzetten en dan is het eten klaar als je 's avonds thuiskomt.


Let op, lang niet alles dat als multicooker aangeboden wordt verdient die naam, soms zijn het bijvoorbeeld meer rijstkokers. Let dus goed op de mogelijkheden voor je een multicooker koopt. Bij de bovenstaande aanbevolen winkels vind je alle mogelijkheden, specificaties en prijzen.

Zie ook

Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.