Harman Kardon design bluetooth speakerDe Harman Kardon Onyx Studio 2 is een portable speaker met een simpel maar mooi design die keer op keer enthousiaste reacties krijgt over de geluidskwaliteit. Voor een speaker van deze omvang is het geluid van de Harman Kardon Onyx Studio 2 namelijk geweldig goed.


Het geluid is vol en krachtig en met zijn twee 7,5cm woofers en twee 2cm tweeters vult de 4x15 watt sterke speaker de ruimte met een prachtig stereogeluid.

De Harman Kardon Onyx Studio 2 is een echte hot die dan ook te koop is bij veel bekende elektronicawinkels. Kijk bij de aanbevolen winkels voor de laagste prijzen.


Met een doorsnede van 28 centimeter is de Harman Kardon Onyx Studio 2 groot noch klein. Hij is klein genoeg om niet te irriteren en niet in de weg te staan, maar groot genoeg om zijn mooie strakke uiterlijk op te laten vallen in je woonkamer.Als je wilt neem je de Harman Kardon Onyx Studio 2 mee op pad, want deze speaker is voorzien van een sterke li-ion accu, goed voor 5 uur afspeeltijd. Via de 3,5mm AUX-ingang sluit je alle apparatuur aan, maar dat kan ook draadloos via Bluetooth. Je kunt via Bluetooth twee apparaten gelijktijdig draadloos contact laten maken.

Zie ook: Meer speaker tips
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.