Groot geluid uit een kleine kubus speaker


Het is niet te geloven maar deze piepkleine Sony SRTS-X11 portable speaker geeft een vol geluid met krachtige bastonen. En dat komt allemaal uit een kleine kubus van 6 bij 6 bij 6 centimeter.


De Sony SRTS-X11, die onder andere te koop is bij Media Markt, CoolBlue, BCC, Conrad en Bol, neem je dus makkelijk overal mee naar toe. Gewoon in je jaszak, of hang hem met de draaglus aan je tas vast.


Je kunt ook nog eens kiezen uit vijf kleuren. Vooral de rode, roze en blauwe speakers zijn erg populair. Maar ze zijn er ook in het wit en het zwart.

En met de Sony SRTS-X11 speel je niet alleen je muziek af, de kubus kan ook dienst doen om handsfree te bellen. Daarvoor is er een microfoon ingebouwd. De Sony SRTS-X11 ondersteunt Bluetooth en NFC.


Het geluid van de Sony SRTS-X11 is dusdanig goed dat je deze ook gewoon als huisspeakers kunt gebruiken. Als je meerdere van deze speakers hebt (thuis of samen met vrienden op een feestje) kun je deze met elkaar verbinden en zo een nog krachtiger geluid creƫren.

Zie ook: Speaker tips
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.