Draadloze speaker en powerbank in één


Steeds meer draadloze bluetooth speakers zijn ook als powerbank te gebruiken. Deze portabele speakers spelen niet alleen de muziek van je smartphone of tablet af, maar je laadt deze apparaten er ook meteen mee op.


Een goede bluetooth portable speaker met powerbank functie beschikt namelijk over een zeer krachtige accu die meteen als powerbank voor andere apparaten dienst doet. Op je smartphone of andere apparatuur op te laden hoeft de speaker niet aan te staan. Het (bedraad) verbinden is voldoende om je smartphone of tablet op te laden.

Kijk bij de aanbiedingen alle portabele bluetooth speakers met powerbank functie bij welke mobiele speakers dat allemaal mogelijk is. Je vindt in dit overzicht alle goed geschikte speakers met hun specificaties, actuele lage winkelprijs, mogelijkheden en reviews en ervaringen van gebruikers.

Het opladen van de telefoon gaat meestal met een draadje, maar het streamen van de muziek kan natuurlijk wel draadloos (via Bluetooth).  Kijk voor alle speakers, alle mogelijkheden en alle prijzen in het bovenstaande overzicht met portable speakers met powerbank functie.

Zie ook: Meer speaker tips

Foto: JBL

Onderwerpen:
Bluetooth speaker als powerbank, portabele speaker met powerbank functie, mobiele speaker powerbank.

Productselectie: Bol.com
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.