50% sneller strijken met een stoomgenerator


Strijken gaat sneller en gemakkelijker met een stoomgenerator dan met een gewoon strijkijzer. Een stoomgenerator levert meer stoom en werkt daardoor efficiënter. Met een stoomgenerator krijg je in hele korte tijd een perfect gestreken was.

Een goede serie stoomgeneratoren is de Braun Carestyle 5 serie die onder andere te koop is bij CoolBlue, BCC en Otto (kijk hier voor de prijzen van hun aanbiedingen). Met de Carestyle 5 met iCare technologie strijk je met één temperatuurinstelling elke soort stof op een veilige manier.

Doordat de Braun Carestyle 5 bestaat uit twee delen, een strijkijzer en een waterreservoir, is hij erg licht. Dat is vooral heel plezierig bij langere strijksessies. En doordat het waterreservoir (dat je niet hoeft te tillen) veel groter is dan normaal hoef je deze stoomgenerator ook niet telkens bij te vullen.

Klik op de afbeelding voor een grotere versie

Twee keer zo snel
In vergelijking tot een gewoon stoomstrijkijzer strijk je met een stoomgenerator twee keer zo snel. Dit wijst een vergelijkende laboratoriumtest tussen het Braun TexStyle 5 stoomstrijkijzer en de Braun CareStyle 5 stoomgenerator. Dat scheelt enorm veel tijd als je veel te strijken hebt!

De Braun Carestyle serie bestaat uit drie modellen, de Control, de Easy en de Easy Lock die slechts op kleine details van elkaar verschillen. Al deze stoomgeneratoren zijn licht, ergonomisch, compact en heel efficient.

Zie ook: Strijkijzer tips
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.