Princess Compact4all "ontbijtmachine"


Onder de naam Princess Compact4all heeft de Nederlandse elektronicafabrikant Princess een hele serie compacte huishoudelijke apparaten op de markt gebracht. De Princess Compact4all serie bestaat uit een koffiezetter, een broodrooster, een waterkoker en een citruspers.


Deze apparaten worden gekenmerkt door een strakke vierkante vormgeving. Minimalistisch alsof Apple ze ontworpen heeft. Het is echter Jan des Bouvrie die voor het ontwerp verantwoordelijk is.

Deze vier apparaten zijn heel voordelig te koop bij de aanbevolen elektronicawinkels. Kijk daar voor de actuele lage prijzen.

Door hun kubusvorm kun je alle apparaten zelfs stapelen.. De vier apparaten vormen een hele onbijtkubus maar zijn ook apart aan te schaffen en te gebruiken. Als je de vier apparaten als zet gebruikt hoef je alleen de citruspers op de stroom aan te sluiten. De andere drie apparaten kun je dan weer verbinden met de citruspers.Ook apart zijn de apparaten uit de Princess Compact4all serie erg handig. De cirtuspers beschikt over 2 perskoppen en een druppelstop, de waterkoker is voorzien van een stoomafslag en overkookbeveiliging, met het koffiezetapparaat (voor 2 kopjes koffie) kun je zonder filterzakje filterkoffie maken en het broodrooster beschikt o.a. over instelbare bruining en een ontdooifunctie.

Kijk bij bovenstaande winkels voor meer informatie en de prijzen van deze Princess Compact4all "ontbijtmachine".

Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.