Beste DECT telefoon kopen (draadloze huistelefoon), met test en aanbiedingen

Aanbiedingen van DECT telefoons, een draadloze huistelefoon. Met aanbiedingen, de beste huistelefoons uit de test en een keuzehulp voor de beste DECT telefoon.

Bijna iedereen heeft een mobiele telefoon, maar dat neemt niet weg dat veel mensen thuis nog een telefoon via de vaste lijn gebruiken. Meestal zijn dit draadloze DECT telefoons. Hier geven we alle informatie en hebben tips om de beste DECT telefoon te vinden en deze draadloze huistelefoon tegen de laagste prijs te kopen.

We hebben niet alleen de goedkoopste winkels, maar ook de best geteste DECT telefoons, een DECT Keuzehulp en de DECT telefoon Top 10. Kortom, alle informatie om je nieuwe huistelefoon goedkoop online te kopen.

De beste winkels om DECT telefoons goedkoop te kopen

Hieronder vind je de beste winkels om zo'n DECT telefoon te kopen. Met heel veel keuze en vaak hoge kortingen en gratis bezorging.

DECT Telefoon Top 10

Wat zijn de meest populaire DECT telefoons van dit moment? Dat kun je zien in de DECT Telefoon Top 10. Je kunt er nog verder doorbladeren voor meer goede huistelefoons.


Best geteste DECT telefoons

Wat zijn de beste DECT telefoons die tegen een aantrekkelijke prijs worden aangeboden? Deze draadloze huistelefoons worden met grote regelmaat getest. 

Alle deze beste huistelefoons uit de test zijn te vinden bij de beste DECT telefoons uit de test

Hier vind je alle beste DECT telefoons / beste huistelefoons in verschillende prijsklassen en verschillende configuraties.

Huistelefoon / dect telefoonDECT / Huistelefoon Keuzehulp

Ben je op zoek naar de beste DECT telefoon die aan jouw eisen voldoet! Veel informatie en goede selectiemogelijkheden zijn te vinden bij de Huistelefoon Keuzehulp van Bol.com. Deze helpt je een keuze te maken uit honderden DECT telefoons, maar ook uit andere huistelefoons zoals VOIP telefoons, seniorentelefoons en huistelefoons met een draadje. Ook Coolblue heeft zo'n handige keuzehulp.

Zowel de DECT keuzehulp van Bol.com als de DECT keuzehulp van Coolblue vindt je bij de aanbiedingen van deze winkels eerder op deze pagina.

Beste huistelefoon kopen

De DECT telefoon was in eerste instantie vooral een telefoon voor kantoor. Maar de prijzen werden steeds lager en daarmee werd de DECT telefoon meer en meer ook een huistelefoon. Tegenwoordig worden er bijna geen andere huistelefoons meer verkocht. Alles is DECT!

Gigaset draadloze huistelefoon DECT

Gigaset draadloze huistelefoon DECT met antwoordapparaat


Ook kiezen de meeste mensen voor meerdere van deze DECT toestellen (handhelds) te kopen. Dat is best opmerkelijk omdat je een draadloze DECT telefoon (binnen je huis en tuin) overal mee naar toe kunt nemen. Maar veel gebruikers kiezen er toch voor de DECT handheld niet bij zich te dragen maar om meerdere van deze huistelefoons op verschillende plekken in huis te plaatsen. 

Maar je kunt natuurlijk ook meerdere handhelds voor meerdere gezinsleden gebruiken.

DECT huistelefoons worden zelden per stuk gekocht. De meeste mensen kiezen er voor een set van 2 handhelds als huistelefoon te kopen. Maar ook sets van 3 of 4 handhelds zijn te koop.

De DECT huistelefoon biedt op de vaste lijn de vele voordelen die een mobiele telefoon ook biedt. Denk aan voicemail, handsfree bellen, een intern telefoonboek. Ook kun je met goede DECT huistelefoons gesprekken doorverbinden naar een andere handheld.

DECT huistelefoon voor senioren

Veel ouderen geven de voorkeur aan een huistelefoon met een vaste lijn boven een mobiele telefoon. Maar ook voor senioren is een draadloze DECT huistelefoon erg makkelijk. Speciaal voor ouderen zijn er daarom DECT seniorentelefoons te koop. 

Beste draadloze telefoon voor ouderen: Fysic

Fysic DECT senioren huistelefoon

Deze DECT telefoons voor senioren zijn speciaal aangepast voor ouderen, met grote toetsen, een groot en duidelijk scherm, een duidelijk te horen ringtone en geen functies die ouderen toch niet gebruiken en de bediening alleen maar moeilijker maken. Ook heeft een draadloze DECT huistelefoon voor senioren soms ruimte voor pasfoto's op de voorkeurtoetsen.

Kijk voor de beste DECT huistelefoon voor senioren bij de beste DECT telefoon test eerder op deze pagina.

Antwoordapparaat DECT toestel

Een goede DECT telefoon beschikt over meer mogelijkheden dan de meeste andere huistelefoons. Bijvoorbeeld nummerherkenning en een eigen voicemail en antwoordapparaat.

Ingesproken berichten staan hierbij niet bij een provider maar op het basisstation van de huistelefoon zelf. Je kunt ze daar afluisteren vanaf iedere toestel van de set, en vaak ook (via een toegangscode) vanaf elders met je mobiele telefoon.

Professionele DECT telefoons op kantoor

Maar huistelefoon of niet. Op kantoren worden ook nog steeds voornamelijk DECT telefoons gebruikt. Het gaat daarbij vaak om systemen met vele handhelds. In de basis zijn deze professionele DECT telefoons echter gelijk aan aan de draadloze huistelefoons.

Panasonic huistelefoon DECT met antwoordapparaat

Panasonic huistelefoon DECT met antwoordapparaat

Beste huis telefoon merken

Er is een beperkt aantal fabrikanten dat goede DECT huistelefoons maakt (draadloze huistelefoons voor de vaste lijn). 

Gigaset (onderdeel van Siemens) is de DECT marktleider, zowel voor draadloze kantoortelefoons als huistelefoons. De concurrentie komt vooral van Panasonic en Philips. Fysic is een topmerk als het een DECT seniorentelefoon betreft en voor een goedkope draadloze huistelefoon kun je terecht bij Profoon en Alcatel.

Zie ook:Onderwerp:
Zoek je de beste draadloze huistelefoon voor de vaste lijn? Hier vind je de beste DECT huistelefoon uit de test en aanbiedingen van DECT telefoons bij de winkels waar je goedkoop zo'n draadloze huistelefoon voor de vaste telefoonlijn kunt kopen. Ook hebben we tips voor bij het vinden en goedkoop kopen van de voor jou beste huistelefoon.


Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.