Verlanglijstje corona lockdown

corona lockdown verlanglijstje

Door de corona beperkingen zijn we allemaal vaker thuis. Dat zie je ook aan de aankopen die mensen doen. Deze zijn er veel meer dan anders op gericht om het thuis leuk en gezellig te maken. Hier een aantal idee├źn voor je verlanglijstje in corona tijd.

Goede laptop voor werk en vermaak

Veel mensen werken deze periode thuis. Dat vraagt in veel gevallen om een goede computer. Maar niet alleen voor het werk is een goede computer belangrijk. We willen ook een goede computer voor het gebruik van internet en social media, voor het spelen van spelletjes en het kijken van een film of televisieprogramma als de televisie door een lockdown-huisgenoot bezet is. Vooral een goede laptop is dan interessant. Deze computer gebruik je waar je maar wil in huis.


Spelletje voor een gezellige middag of avond

Van uitstapjes en avondjes uit komt het momenteel niet zo. Maar thuis kun je gelukkig ook leuke dingen doen. Bijvoorbeeld spelletjes spelen, een spelletje samen met je partner of een gezelschapsspel met het hele gezin. Bekende spellen als Monopoly en Stratego, maar ook partyspellen zijn heel leuk voor ouders om met hun tiener kinderen te spelen, en ook voor het spelen tegen peuters, kleuters en andere kleine kinderen zijn er heel voor volwassenen heel leuke spellen te koop.

Televisie om optimaal films en series te kijken

Netflix, Disney+, Videoland en andere streamingdiensten voor films en series hebben niet zo onder de lockdown maatregelen te lijden. In tegendeel, er worden meer speelfilms en series gekeken dan ooit. Dit maakt het extra aantrekkelijk om een goede televisie aan te schaffen. Een goede TV met een hoge resolutie voor een scherp beeld en een mooi groot scherm voor de bioscoop ervaring. Maar pas op, koop geen televisie die te groot is voor je kamer. Hier onder vind je alle informatie.

Soundbar, voor het beste TV geluid, maar ook als WiFi of bluetooth speaker

Bij het echte bioscoop gevoel hoort natuurlijk ook een perfect geluid. Zo geniet je optimaal van je films en series, en van videoregistraties van concerten. Een goede soundbar levert een beter geluid dan welke televisie dan ook. Maar een goede soundbar is veel meer dan een speaker van je televisie. Kies voor een soundbar die WiFi en bluetooth ondersteund en je hebt en geweldige allround speaker in je kamer staan. Veel goede soundbars kunnen zelfstandig streamingdiensten als Spotify gebruiken en sommige goede soundbars onderdeel van een multiroom audio netwerk uitmaken.

Een goede werkplek thuis

Even geen lockdown amusement maar terug naar het thuiswerk. Voor een echt goede werkplek heb je meer nodig dan alleen een goede computer. Denk ook aan een goed bureau en een gezonde ergonomische bureaustoel. Maar ook aan lekkere koffie thuis. Hieronder tips voor een goede werkplek thuis.

Gereedschap voor het klussen

Door de corona lockdown hebben mensen vaak meer tijd. Dat kan zijn omdat je minder werkt, maar ook omdat je reistijd uitspaart of de tijd overhoudt die je normaal gesproken aan uitstapjes besteedt. Deze tijd kan nuttig worden besteed aan klusjes in huis of het verbeteren van je woning.

Fitness apparatuur en fitness benodigdheden om aan je gezondheid te werken

Veel sportactiviteiten kunnen momenteel door corona lockdown maatregelen niet plaatsvinden en ook thuis werken is vaak niet bevorderlijk voor de lichaamsbeweging. Gelukkig kun je ook thuis heel goed aan je conditie werken. Hieronder alle tips en informatie over fitness apparatuur voor thuis en andere fitness benodigdheden.

Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.