Het beste voor gaming uit de test


Aan hardware en benodigdheden voor gaming worden door zowel games als gamers veel eisen gesteld. Hieronder vind je de beste apparatuur voor gamen uit de testen.

Beste game laptop

De desktop computer wordt steeds meer verdrongen door de laptop. Ook gamers kiezen steeds vaker voor een laptop als gamecomputer. Maar pas op! De gemiddelde laptop leent zich niet voor het spelen van zwaar grafische computergames, voor dit soort games heb je een echte game laptop nodig. Hieronder vind je de beste gaming laptops uit de tests.
Beste gaming laptop test
Meer laptop tests (ook met game laptops)

Beste game monitor

Ook van een monitor wordt meer gevraagd als je er grafische games op speelt. Niet alleen moeten de beelden duidelijk en in hoge resolutie worden weergeven, ook moet de monitor de beelden razendsnel afhandelen zodat je als gamer niet in het nadeel bent omdat je de actie te laat ziet.
Beste game monitoren test
De beste game monitor
Asus beste game monitor test

Beste gaming headset

Met een headset kun je handsfree chatten onder het gamen met je medespelers of tegenstander. Speciaal voor het gamen worden er gaming headsets uitgebracht. Hieronder vind je deze beste headsets voor gamen uit de test.
Beste gaming headset test
Beste PC game headset

Beste racesturen uit de test

Fanatiek racende gamers kunnen niet zonder een goed racestuur voor hun game console of PC. Hier vind je de beste racesturen uit de test voor het optimaal spelen van racegames.
Beste racestuur test

Beste toetsenborden voor gamers

Zoals aan alle PC hardware door gamers extra eisen worden gesteld, zo is dat ook bij het toetsenbord het geval. Deze moeten niet alleen razendsnel op een toetsaanslag reageren, ze moeten ook meer gelijktijdige toetsaanslagen kunnen verwerken dan een gewoon toetsenbord, en een gaming toetsenbord moet er natuurlijk ook cool uitzien, eventueel met kleur en lichteffecten. Hieronder de beste toetsenborden voor gamers uit de test.
Beste gaming toetsenbord
Meer toetsenbord testen (ook met game toetsenborden)

Beste game muizen

Wat voor de toetsenborden geldt dat geldt ook voor de computermuizen. Een gamer stelt hoge eisen aan zijn muis. Qua reactiesnelheid, maar ook qua ergonomie, want een goede gamemuis moet ook geen pijn en problemen opleveren als je een tijd aaneengesloten aan het gamen bent. Hieronder vind je de beste gamemuizen uit de test.
European Hardware Award voor Logitech gamemuis
Logitech beste game muis in test

Beste VR brillen

Een VR bril (virtual reality bril) voegt een nieuwe dimensie toe aan het gamen. Het lijkt alsof je zelf in het spel meespeelt. Hieronder de beste VR bril uit de test.
Test beste VR bril (virtual reality)

Zie ook: Meer game tips.

Onderwerpen:
Gaming, gamers, gamen, games.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.