Weegschalen met meting spieren


De standaard personenweegschaal is gericht op het meten van het totale gewicht. De laatste jaren komen er steeds meer intelligente weegschalen die het gewicht kunnen onderverdelen in bijvoorbeeld het gewicht van vet, spieren, vocht en botten. Dat geeft natuurlijk veel betere informatie, je kunt bijvoorbeeld zien hoe je spiermassa (het gewicht van je spieren) groeit.


Want als je spiermassa groeit en het vetgehalte in je lichaam met hetzelfde gewicht afneemt blijft je totale gewicht gelijk. Als je zuiver op de weegschaal afgaat lijkt er dan niets te veranderen. Een intelligente weegschaal met lichaamsanalyse weet je dit echter wel te vertellen. Bij zo'n personenweegschaal zie je je spieren groeien en vet dalen.

Zo'n slimme weegschaal sluit dus perfect aan bij je trainingsprogramma. Vooral als deze ook nog eens via bluetooth in contact staat met een app op je telefoon die analyses op de gewogen metingen kan uitvoeren en die je zelfs helpt met het opstellen van trainingsprogramma's aan de hand van de metingen.

Kijk bij de weegschalen geschikt voor het trainen van spieren welke personenweegschalen er spiermassa meten en met een app deze gegevens kunnen analyseren.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.