Powerbanks voor laptop


Om je laptop onderweg bij te laden met een powerbank heb je wel een krachtige powerbank nodig. Bovendien moet deze over de juiste aansluiting beschikken om een laptop op te laden, en er zijn wat technische eisen. Hier goede powerbanks geschikt voor een laptop.


Lang niet iedere powerbank is geschikt om een laptop mee op te laden. Hieronder zie je voorwaarden waaraan deze powerbanks moeten voldoen.

De capaciteit
Om de accu van een laptop geheel om te laten is 20.000 mAh wel noodzakelijk. Meer is natuurlijk altijd goed. Er zijn ook krachtige 50.000 mAh powerbanks waarmee je dus twee keer je laptop van verse stroom kan voorzien.

De aansluiting
Natuurlijk moet je de powerbank op je laptop kunnen aansluiten. Dat kan bijvoorbeeld via USB-C (mits de laptop daar ook over beschikt) of met een gewone AC stekker zoals bij onderstaande powerbank van Xtorm.


Technische eisen
Verder moet een powerbank voor een laptop beschikken over een output van 2,4 ampere en een vermogen van minimaal 20 Watt om het opladen een beetje vlotjes te laten verlopen.

Overzicht geschikte powerbanks voor een laptop

Is het een hele zoektocht om een geschikte powerbank te vinden? Nee, want in het overzicht met powerbanks voor een laptop vind je alle geschikte powerbanks. Hiermee kun je natuurlijk ook je telefoon, tablet en ander apparatuur opladen.

Zie ook: 


Onderwerpen:
Powerbank geschikt voor een laptop, powerbanks laptops, voor laptop geschikte powerbank.

Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.