Bluetooth headsets met noise cancellingBluetooth headsets worden vaak in een rumoerige omgeving gebruikt. Noise cancelling is dan geen overbodige luxe. Kijk hier voor alle goede bluetooth headsets met noise cancelling.


Wat is noise cancelling?

Headsets met noise cancelling zijn in staat om het omgevingsgeluid te analyseren. Vervolgens laat de headset een tegenovergesteld geluid op het omgevingsgeluid los, een zogenaamd anti-geluid. Dit anti-geluid zorgt ervoor dat het omgevingsgeluid in het oortje wordt gedempt.

Je hebt dus veel minder last van geroezemoes en ander monotoon omgevingsgeluid met zo'n noise canselling headset. Dat is bijzonder handig in bijvoorbeeld een gedeelde kantoorruimte, een kantine, in het openbaar vervoer, in de horeca of in een winkel. Bevindt je je met het headset in het verkeer, dan kun je noise cancelling beter uitzetten. Het niet goed horen van omgevingsgeluid kan dan immers tot gevaarlijke situaties leiden.

 Headsets met noise cancelling

Veel goede headsets en oortjes beschikken over noise cancelling. Kijk in het overzicht met alle headsets met noise cancelling welke headsets dat betreft. Je kunt daar ook zien wat deze headsets kosten (lage winkelprijs) en de door jou gewenste headset selecteren.

Foto: Plantronics


Onderwerpen:
Goede headsets met ruis onderdrukking, filter achtergrond geluid wegfilteren, beste headsets met noise cancelling, wat is noise cancelling?


Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.