Overzicht soundbars met losse speakers


Hoewel de beste soundbars ook in staat zijn om zonder losse speakers, en zonder losse subwoofer, een surround geluid te produceren zweren veel filmliefhebbers en audiofielen bij losse speakers bij hun soundbar. Voor hen bestaan er sets die naast een soundbar ook bestaan uit twee achterspeakers en een subwoofer.

En eerlijk is eerlijk, voor een volwaardig thuisbioscoop geluid waarbij je je midden in de actie waant is dit natuurlijk wel een opstelling die nodig is. Bij alleen een soundbar kan het geluid natuurlijk nooit echt van achteren komen.

Goede soundbars met losse speakers
Kijk bij de soundbars met losse speakers voor een overzicht van goede soundbars met extra speakers. Op Beste Soundbar Kopen vind je nog meer goede soundbars, zowel met als zonder aparte speakers. Daar zijn ook de goedkoopste aanbieders te vinden.

Soundbar met alleen een losse subwoofer
In plaats van een soundbar met achterspeakers en een subwoofer kun je ook kiezen voor een soundbar met alleen een losse subwoofer. Zo heb je wel de voordelen van een losse subwoofer (meer krachtige bastonen), maar niet extra speakers die je in het zicht moet plaatsen. Je mist dan wel het effect van de achterspeakers. Een goede soundbar kan een surround effect creƫren, maar zo goed als met achterspeakers wordt surround geluid niet.

Zie ook: Meer tips soundbars
Foto: Sony


Onderwerpen:
Soundbars losse speakers, soundbar met aparte speaker.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.