Deze scheerapparaten zijn geschikt voor onder de douche


Nat scheren met een elektrisch scheerapparaat heeft vele voordelen (daarover later meer), maar lang niet alle elektrische scheerapparaten mogen mee onder de douche. Hier de scheerapparaten waarmee dat wel kan en alle informatie over scheren onder de douche.


Let op! Een scheerapparaat waarvan je de scheerkoppen onder de kraan kan afspoelen hoeft niet geschikt te zijn voor onder de douche. Voor gebruik onder de douche moet het elektrische scheerapparaat namelijk volledig waterdicht zijn, anders is het niet voldoende bestand tegen vocht en scheerschuim.


Kijk bij de aanbiedingen scheerapparaten geschikt voor onder de douche voor elektrische scheerapparaten waarbij dat wel het geval is.


Belangrijk! Waterdicht wil ook niet zeggen dat het scheerapparaat ook goed tegen scheerschuim en scheergel kan. In het bovengenoemde overzicht met aanbiedingen kun je aanvinken dat het scheerapparaat daaraan moet voldoen, zo weet je zeker dat het scheerapparaat dat je koopt tegen gel en schuim kan.

Scheren met schuim of gel maakt de haartjes zachter wat het scheren een stuk makkelijk en aangenamer maakt. Het voelt frisser aan, is zachter voor de huid en het combineren van douchen en scheren scheelt ook nog eens tijd.

Let op! Scheren onder de douche doe je altijd met de accu. Ook al kun je ook via netstroom scheren dan is het natuurlijk levensgevaarlijk om dat onder de douchte te doen, Haal altijd het snoer van het scheerapparaat als je nat scheert.


Scheerkoppen of scheerblad

Net zoals bij alle scheerapparaten zijn er bij scheerapparaten voor onder de douche scheerapparaten met scheerblad en scheerapparaten met scheerkop. De scheerbladen vinden we vooral bij de scheerapparaten van Braun en Panasonic, maar ook bij o.a. Remington, AEG en enkele Philips scheerapparaten.

De meeste Philips scheerapparaten gebruiken echter scheerkoppen, evenals de apparaten van (wederom) Braun en Remington.

De keuze voor een scheerblad of scheerkoppen is een persoonlijke. Qua mogelijkheden en de prestaties ontlopen beide scheersystemen zich niet.

Zie ook: Meer scheerapparaat en verzorging tips
Foto: Philips


Samenvatting:
Hier kijken we naar de voordelen van scheren onder de douche en vind je een overzicht met alle goede scheerapparaten geschikt voor onder de douche. Hou er rekening mee dat niet ieder afsppelbaar scheerapparaat ook voor onder de douche geschikt is. Bovenstaande scheerapparaten zijn wel allemaal scheerapparaten geschikt voor de douche.

Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.