USB-sticks met vingerafdruk beveiliging

Veel mensen dragen informatie bij zich op een USB-stick. In hun tas of jaszak. Je wilt natuurlijk niet dat de informatie op de geheugenstick voor iedereen zichtbaar is als je deze verliest of als de stick gestolen wordt. Met een USB-stick met vingerafdruk beveiliging zijn je gegevens goed beschermd.

usb stick vingerafdruk beveiliging

Hier kijken we naar USB-sticks waarvan de gegevens alleen te lezen zijn als je deze met je vingerafdruk vrijgeeft.


Er worden nog heel veel USB-sticks aangeboden die niet beveiligd kunnen worden, Voor vertrouwelijke informatie worden deze geheugensticks sterk afgeraden. USB-sticks met een wachtwoordbeveiliging zijn wel veilig, maar veel gebruikers vinden het ontgrendelen van de informatie maar lastig.

Een USB-stick met vingerafdruk beveiliging is daarvoor een mooie oplossing. Met je vingerafdruk kun je de informatie makkelijk en snel toegankelijk maken. En een vingerafdruk beveiliging is bovendien veiliger dan de beveiliging met een wachtwoord.

Er komen dan ook steeds meer USB-sticks met vingerafdrukbeveiliging op de markt en deze geheugensticks worden steeds goedkoper. Kijk bij alle USB sticks met vingerafdruk beveiliging wat er allemaal te koop is op dit gebied en wat deze sticks kosten.

usb sticks vingerafdruk beveiliging


De capaciteit van deze USB sticks met vingerafdruk bescherming begint bij 32 GB en loopt door tot de hoogste capaciteiten. Ironkey, Luxwallet, Technest en Eaget zijn voorbeelden van fabrikanten die USB-sticks met vingerafdruk beveiliging maken.

In het bovenstaande overzicht vind je alle goede USB sticks met vingerafdruk beveiliging.

Foto 1: Eaget
Foto 2: Luxwallet
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.