Leuke (en veelzijdige) gourmet stellenWij kijken hier naar elektrische apparaten, en ook een gourmetstel is een apparaat met een stekker. En we kwamen er pas achter dat een gourmetstel absoluut geen saai apparaat is. Integendeel, menig gourmetstel verdient de eretitel van gadget.


Een beetje grillen is namelijk lang niet het enige dat een gourmetstel kan. Het standaard gourmetstel kan grillen (vlees en groente bakken op de bakplaat) en racletten (rotzooien met die pannetjes). Maar steed vaker bieden ze ook andere mogelijkheden. Dan kun je er pannenkoekjes op bakken, steengrillen, of mee fonduen.

Bijvoorbeeld dat fonduen kan heel leuk zijn. Er kan dan tijdens het gourmetten een fonduepannetje worden geplaatst waarbij je in de olie of bouillon vlees en groente kunt fonduen. Maar je kunt het pannetje ook vullen met kaas en zodoende lekker je gourmet gerechtjes in de kaas dopen.Maar waar ook veel mensen deze fonduepan op hun gourmetstel voor gebruiken is voor het nagerecht. Voor een lekkere chocoladefondue na de gourmet.

Kijk bij de leukste gourmet stellen voor alle leuke gourmets in vele soorten.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.