Hoe goed is de Huawei Mate 20 Pro?


Is de Huawei Mate 20 Pro echt het nieuwe toptoestel zoals door vele experts gezegd wordt? Hier kijken we nader naar deze veelbelovende telefoon uit China.China???

Het is wel grappig. Enkele jaren terug was niemand geïnteresseerd in Chinese telefoons, maar inmiddels heeft Huawei zijn sporen wel verdiend. Keer op keer komen de telefoons van deze Chinees als beste uit tests, en gezien de prijs van deze smartphones is de titel van beste koop dan helemaal geen probleem.

Ook de Huawei P20 Pro was een smartphone die bijzonder indruk maakte. En als er dan een versie komt die nog beter moet zijn, de Mate 20 Pro, dan kijkt iedere smartphone liefhebber wel vol verwachting uit.


Camera!!!

Dat de camera van de Huawei P20 Pro een topper is was wel te verwachten. Bij de P20 waren de foto's al sensationeel, en dat wordt nu alleen maar beter. Eigenlijk is dit een fotocamera in het lichaam van een telefoon. Van de kleinste gedetailleerde opnames tot weidse landschappen, de Leica camera met specifieke sensor is het bij de Huawei P20 Pro allemaal even scherp en mooi. Volgens Huawei zelf komt het bereik over met die van een echte fotocamera met 16mm full frame lens. We geloven ze graag!

Ook de video's gemaakt me de Huawei P20 Pro zijn goed genoeg voor professionals zoals vloggers. In een 21:9 beeldverhouding, en klaar voor geavanceerde filters en effecten.


Snelheid in combinatie met uithoudingsvermogen

De power komt uit een Kirin 980 processor met wel acht cores. Daarmee draai je de meest complexe 3D games en bewerkt je fluitend video's. Hadden we al gezegd dat dit de ideale camera voor vloggers is?

Ook vermeldenswaardig zijn de vingerafdrukscanner achter het scherm (het maakt niet uit waar je je vinger neerzet) in combinatie met gezichtsherkenning. Hoe veilig wil je het hebben?

Al het multimedia geweld slurpt meestal een accu snel leeg. De Huawei P20 Pro heeft daar geen last van. De 4200 mAh batterij levert veel stroom en laat zich supersnel opladen. In een half uur is de accu vol. En andere apparatuur kan daar van mee profiteren. Deze kunnen worden opgeladen door ze simpelweg op de telefoon te leggen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan snoerloze oortjes.

Maar hoe goed is de Huawei 20 Mate 20 Pro werkelijk? Kijk hier voor alle informatie.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.