Test: Beste bladblazer

Beste bladblazer test

In de herfst blijf je harken om je tuin van blad te ontdoen. En na afloop zitten de bladeren nog overal tussen de struiken. Met een bladblazer / bladzuiger gaat het veel sneller, veel makkelijker en veel grondiger. Hier de beste bladblazer uit diverse testen.


Bladblazer test

De meeste goede bladblazers blazen niet alleen maar zuigen de bladeren ook op. Een nuttige functie want dat scheelt de helft van het werk. Op TestResults.nl vind je veel informatie over deze gecombineerde bladblazers /  bladzuigers. En natuurlijk vind je daar de beste bladblazers uit de test. Het betreft testen die zijn uitgevoerd door de experts van vergelijkingssites, magazines, consumentenbond en andere deskundige organisaties.

Bladblazer en bladzuiger

Zoals we al schreven, een zuigfunctie is wel heel erg handig bij een bladblazer. De bladeren worden dan meteen in een opvangzak of opvangbak gezogen. Daarbij is het helemaal handig als de bladblazer ook een versnipperfunctie heeft. Door de bladeren eerst te versnipperen voor deze in de opvangzak belanden duurt het veel langer voor de zak vol is.

Neuswieltje en harkje

Twee andere handige extra's bevinden zich soms op de neus van de bladblazer. Soms zit daar een harkje waarmee je onder het blazen of zuigen vastgeplakt blad kunt losharken. Ook handig is het neuswieltje dat er voor zorgt dat je de bladblazer niet continue in de lucht hoeft te houden. Vooral bij een grotere en zwaardere bladblazer / bladzuiger is dat een handige optie.

Kijk bij de testen voor alle best geteste bladblazers, zowel elektrische bladblazers als bladblazers met een benzinemotor. Je vindt daar tevens meer informatie en tips voor bij de aanschaf van de beste bladblazer.

Foto: Wolf Garten

Onderwerpen:
beste bladblazer, consumentenbond, bladblazer test, bladzuiger, elektrische bladblazers, bladzuigers.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.