De beste vriezers uit de test


Vriezers worden regelmatig getest. Door elektronica-tijdschriften, door vergelijkingssites, door de Consumentenbond en zijn buitenlandse collega's. Hier kijken we naar de beste vriezers uit diverse testen.


De beste vriezer op ieder gebied

In het overzicht van beste vriezers op TestResults.nl vind je alle relevante vergelijkende testen van vriezers en de beste vriezer uit iedere test. De beste vrieskist, de beste koop (vriezer met het meeste waar voor je geld, de meest energiezuinige vrieskist, de beste vrieskast, de beste tafelmodel vriezer, de beste vriezer voor in de schuur of garage, alle beste vriezers komen bij deze testen voor.

Verschillende modellen vriezers

Bij de bovenstaande testen van vriezers vind je diverse modellen vriezers. Heel bekend is de vrieskist. Een vriezer met een enorme opslagruimte. Hierin kun je je complete oogst invriezen. Maar helaas is een vrieskist ook een enorme ruimtevreter. Zo'n kist vraagt namelijk veel vloerruimte.

De vrieskast neemt dan heel wat minder ruimte op de vloer in. Deze heeft de vorm van een kast, net zoals een koelkast. Een tafelmodel vriezer mag dan net zoveel vloerruimte inpikken als een vrieskast, hij is een stuk lager zodat je er nog iets op kunt plaatsen. Bijvoorbeeld een oven, magnetron of koffieapparaat. Heb je weinig ruimte? Dan is een tafelmodel vriezer ideaal, maar natuurlijk heeft hij minder inhoud dan een vrieskast of vrieskist.

En dan is er nog een vierde, minder bekende, mogelijkheid. De mini vriezer. Dit is een kastje met (meestal) twee vrieslades. Deze kun je op of onder een koelkast plaatsen als deze geen vriesruimte heeft. Maar natuurlijk kun je ze ook als twee extra vrieslades ergens anders in je keuken plaatsen.

Kijk bij de bovenstaande testen van vriezers voor de beste vriezers op ieder gebied, en voor handige informatie en tips om de voor jou beste vriezer te vinden.

Foto: Liebherr
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.