Beste föhn test

De beste föhn uit de test en tips voor bij het kiezen en goedkoop kopen van de voor jou beste haardroger.

Beste fohn test

De föhn (haardroger) is een eerste levensbehoefte voor iedere vrouw. Maak snel je haar droog in het gewenste model. Maar lang niet iedere föhn is goed genoeg voor je kostbare kapsel. Hier de beste föhn en de beste koop uit de test.


Uitslagen testen van föhns

Of eigenlijk, de beste föhns, want op TestResults.nl vind je een reeks testen van föhns en de beste föhns uit die vergelijkende onderzoeken. Deze haardroger tests zijn uitgevoerd door experts van gespecialiseerde magazines, de consumentenbond, vergelijkingssites en andere experts.

Kijk daar voor alle beste föhns / haardrogers uit de test.

Tips voor het vinden van de beste föhn

Hieronder hebben we nog wat tips die je van pas kunnen komen bij het vinden van de voor jou beste föhn.

 • Zowel de warmtestand als de snelheidsstand op de fohn kun je gebruiken om je haar sneller te drogen. Het is dus handig als een föhn veel van die standen heeft.
   
 • Maar pas wel op in het gebruik. Hoe meer hitte, hoe sneller je haar uitdroogt. Je kunt het best een zo laag mogelijke stand gebruiken op je haar te drogen.
   
 • De koude luchtstand van de fohn kun je gebruiken om je haar extra fixatie te geven. Door af en toe tussendoor het haar met koude lucht af te koelen krijg je meer glans in je haar. Ook kun je zo je kapsel beter vormen en blijft het kapsel later beter in model. Een koude luchtstand is dus een sterk pluspunt van een föhn.
   
 • Het vermogen van een föhn wordt in watts uitgedrukt. Een goede föhn moet wel meer dan 1750 watt hebben. Bij dik haar wordt minimaal 1900 watt aanbevolen. Heb je erg dun haar? Dan kun je volstaan met een fohn met minder dan 1500 watt, want zoals we al schreven is minder warmte wel beter voor je haar. 
   
 • Een overhittingsbeveiling schakelt de föhn automatisch uit als deze te heet wordt, zodat je hem kan laten afkoelen voor je verder gaat. Dit is vanzelfsprekend goed voor de levensduur van je föhn.
   
 • De ion-functie van een föhn zorgt er voor dat je haar niet statisch wordt. Daardoor kun je je kapsel beter modelleren. Ook maakt het je haar zachter, glanzender en minder volumineus. Een ion-föhn is ook de beste föhn voor mensen met erg fijn haar dat kwetsbaar is voor warmte.
   
 • Een keramische haardroger zorgt voor een betere spreiding van de warmte dan een gewone haardroger. Dat maakt de keramische föhn zeer geschikt voor mensen met kwetsbaar of beschadigd haar.
   
 • Een diffuser is een accessoire die er voor zorgt dat je haar meer volume krijgt. Wil je zo'n kapsel? Kies dan voor een föhn die met een diffuser wordt geleverd.
   
 • Een ontkruller is (zoals de naam al zegt) een hulpstuk waarmee je de golven uit je haar föhnt, voor een glad kapsel.
Bonus tip: Kijk voor veel meer föhn tips op Beste Fohn Kopen, met onder andere de Fohn Top 10, de goedkoopste aanbieders en een keuzehulp.

Kijk bij de bovenaan genoemde testen voor de beste föhns uit de tests, en informatie die je van pas kan komen bij het vinden van de voor jou beste föhn.

Foto: Remington


Samenvatting:
Wat is de beste fohn? Bijvoorbeeld de beste fohn uit de test van de consumentenbond? En de beste koop? Hierboven zie je meer dan één föhn test. Testen voor de beste haardroger. Diverse fohns zijn als beste föhn best getest. Kijk hier boven voor de beste föhns / beste haardrogers uit de test.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.