Koptelefoons voor kinderen (kinderkoptelefoons)


Voor kinderen zijn er speciale koptelefoons te koop. Deze kinderkoptelefoons hebben een kleinere schelp, een veilige volumebeperking en vaak ook een voor kinderen leuk design. Hier een overzicht van koptelefoons voor kinderen.In het overzicht met alle koptelefoons voor kinderen zijn meer dan 50 van de beste kinderkoptelefoons te vinden. Je kunt dit overzicht op tal van manieren doorzoeken om zo de voor jou beste kinderkoptelefoon te vinden.

Goedkope koptelefoons

De meeste bekende merken koptelefoons maken ook koptelefoon voor kinderen. Sony, JBL, Philips en JVC bijvoorbeeld. Deze kinderkoptelefoons zijn een stuk goedkoper dan koptelefoons voor muziekliefhebbers. Een koptelefoon voor kinderen is slechts zelden duurder dan 30 euro en de gemiddelde prijs ligt rond de 20 euro.

Draadloze kinderkoptelefoons

Wil je een draadloze kinderkoptelefoon, dan betaal je wel wat meer. Maar ook deze kinderkoptelefoons relatief goedkoop. JBL en Philips hebben goede draadloze koptelefoons voor kinderen die zo'n 40 euro kosten.

On-ear of over-ear?

De meeste koptelefoons voor kinderen worden op het oor gedragen (on-ear). Over-ear kinderkoptelefoons zijn er ook, onder andere Trust maakt deze grotere hoofdtelefoons. Het nadeel van over-ear is dat muziek dan wel mooier klinkt, maar het kind is helemaal van de omgeving afgesloten. En ouders houden er niet van hun kind niet te kunnen bereiken.

Volumebegrenzer

Alle goede kinderkoptelefoons beschikken over een volumebegrenzer zodat het gehoor niet te zwaar kan worden belast. Ook zachte oorkussens en een verstelbare hoofdband zijn belangrijk.

Met een goede kinderkoptelefoon kan een kindje spelletjes spelen, filmpjes kijken en naar muziek luisteren zonder dat de omgeving er last van heeft, en zonder dat de omgeving stil moet zijn. Een echte kinderkoptelefoon is daarbij veel aangenamer voor het kind dan een grote hoofdtelefoon die is gemaakt voor een volwassen hoofd.

Kijk in het bovenaan genoemde overzicht met alle koptelefoons voor kinderen voor alle goede kinderkoptelefoons en hun prijs.

Tip: Op Beste Koptelefoon Kopen vind je de beste (en goedkoopste) aanbieders van koptelefoons.

Foto: Philips
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.