De beste diascanners


Heb je nog stapels oude dia's ligen die je graag digitaal zou willen hebben? Dan is een diascanner een interessante aankoop. Een diascanner is relatie goedkoop en je kunt het apparaat gebruiken om razendsnel dia's, en ook negatieven van foto's, razendsnel te digitaliseren.


Hier vind je alle goede diascanners

Hier kijken we naar de beste diascanners. Kijk voor al deze diascanners tegen de laagste prijs in het overzicht van diascanners.

Hier vijf scanners die we absoluut bij je onder de aandacht willen brengen. Allemaal diacanners die hoog zijn geëindigd in de diascanner test. Je vindt deze scanners voor je dia's allemaal in het bovenstaand overzicht. Kijk daar voor de prijzen, gebruikerservaringen, reviews en meer informatie.

ION Slides Forever

Deze diascanner van ION doet zijn werk snel en probleemloos, en dat werk is het scannen van dia's en fotonegatieven. Met een druk op de knop stuur je een digitale kopie van elke foto en dia naar je computer.Er worden bij deze beste diascanner verschillende adapters voor negatieven en dia's meegeleverd voor een soepele doorvoer waarbij tot wel 15 kopieën per minuut worden gemaakt.

En denk niet dat je bij een fotoservice goedkoper uit bent, want volgens de fabrikant ben je bij 150 foto's al goedkoper uit als je deze goede maar goedkope diascanner aanschaft.

Reflecta 3in1

De Reflecta is een stukje duurder maar met deze fotoscanner scan je niet alleen snel dia's en negatieven, maar scan je ook afgedrukte foto's. Dat is natuurlijk een zeer handige extra optie voor een diascanner!

Bovendien beschikt deze diascanner over een 2.4” LCD display en kun je scannen zonder dat je een computer nodig hebt. Wil je een veelzijdige image scanner? Dan is dit voor jou de beste diascanner.
Deze beste diascanner heeft een resolutie van 1800 dpi en de bestanden kun je direct op een geheugenkaartje opslaan.

Reflecta X8

Ook van Reflecta is deze diascanner die vooral opvalt door zijn extreem snelle scansnelheid van 2 seconden per scan. Ook deze diascanner haalt een resolutie van 1800 dpi, maar je hebt er wel een computer (PC of Mac) voor nodig.De Reflecta X8 is een stuk goedkoper dan de 3-in-1 maar kan alleen fotonegatieven en dia's scannen, dus geen afgedrukte foto's.

CamLink CL-FS2

De CamLink CL-FS2 is een goedkope diascanner waarmee je toch zelfstandig (dus zonder computer) je foto-negatieven en dia's kunt scannen. Een minpunt is de wat lage snelheid.


Rollei PDF-S 240 SE

Deze diascanner van Rollei is de duurste van de vijf (een kleine 125 euro) maar wel een heel luxe apparaat. Ook deze scanner voor dia's en negatieven werkt zelfstandig of met een computer. Deze luxe diascanner onderscheidt zich vooral door het prachtige 2,4 inch kleurendisplay waarop je heel goed kunt zien wat je aan het scannen bent zonder dat je een computerscherm nodig hebt.


Kijk in het bovenstaande overzicht voor al deze beste diascanners tegen de laagste prijs.

Zie ook: De beste diascanner / beste negatiefscanner uit de testSleutelwoorden
Beste diascanner test, fotoscanner, diascanners, getest, beste fotoscanner, dia scanner, foto scanner.

Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.