Zelf bubbelwater en frisdrank maken met de SodaStreamMaak zelf je priklimonade of bubbeltjeswater met de SodaStream, gewoon van kraanwater. Je eigen limonade maken is heel eenvoudig. Ook sinas en cola.


Maak je eigen frisdrank

Met de Sodastream voeg je bubbels en eventueel een smaakje toe aan kraanwater. Zo maak je je eigen frisdrank of bruiswater. Je vult de Sodastream met kraanwater en stelt in hoeveel bubbels je in je bubbelwater wilt hebben. Eventueel kun je er ook een smaakje aan toevoegen zodat je echte priklimonade krijgt. Deze smaak wordt geleverd in de vorm van siroop. Er is maar heel weinig siroop nodig. De bubbels worden geleverd in een CO2-cilinder. Met één cylinder maak je wel 60 liter limonade of bubbelwater. De cylinders zijn hervulbaar.


SodaStream smaken

Op deze manier maak je je eigen cola, tonic, sinas, up, grenadine of limonade met de smaak van limoenen, energy-drink of fruit. Diverse smaken zijn ook in een Zeo-variant (zonder suiker) beschikbaar.Veel voordelen

Deze zelfgemaakte limonade bevat veel minder suiker dan gewone limonade. Ook is zelf limonade maken milieuvriendelijk, want het scheelt heel veel weg te gooien flessen (en bovendien het sjouwen met zware flessen vanuit de supermarkt). Bovendien is water zonder al te veel toevoegingen gezond, vooral bij warm weer als je veel moet drinken.

Kijk hier voor alle informatie en prijzen
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.