Geheel draadloze oortjes


De meeste draadloze oortjes zijn niet echt draadloos. De communicatie tussen de oordopjes en de smartphone of ander apparaat mag dan via Bluetooth verlopen, tussen de twee oortjes zit nog wel een draad. En ook die draad kan onhandig in de weg zitten. Daarom kijken we hier naar geheel draadloze oortjes, twee losse oordopjes met elk een eigen accu en een eigen ontvanger.


Deze geheel draadloze oortjes geven een optimale bewegingsvrijheid. Er is geen enkele draad waarachter je kunt blijven haken zodat je de oordopjes uit je oren trekt. Maar het zijn ook wel oortjes uit een andere (hogere) prijsklasse. Wil je weten wat er allemaal aan geheel draadloze oortjes te koop is? Kijk dan in het overzicht van geheel draadloze oortjes.

Kwaliteit draadloze oortjes

Aan de kwaliteit van geheel draadloze oortjes worden hoge eisen gesteld. Als er twee oortjes met een draad aan elkaar zitten is het vervelend als er één uitvalt, maar echt problematisch is dat niet. Bij helemaal draadloze oortjes is dat een ander verhaal. Zo kan je een oortje verliezen, heel vervelend als dat bijvoorbeeld op een fiets gebeurd. Een geheel draadloos oortje moet dus erg goed vast zitten.

Ook moet ieder draadloos oortje apart een accu en een Bluetooth ontvanger hebben. Dit alles verhoogt de prijs van de oordopjes en dat verplicht de fabrikant weer om een kwalitatief goed product te leveren. Met een goed geluid en een hoog draagcomfort.

Een set geheel draadloze oortjes is dan ook een investering, maar je krijgt er een set hele goede oordopjes voor terug. Kijk bij het bovengenoemd overzicht voor alle mogelijkheden en prijzen.

Tip: Op Beste Oortjes Kopen vind je de goedkoopste aanbieders van oortjes, de top 10 van oordopjes en een keuzehulp voor het vinden van de voor jou beste oortjes.

Foto: Sony
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.