Dit zijn goede draadloze oordopjes


Veel mensen vinden het heerlijk om naar muziek te luisteren als ze bezig zijn. Met sporten, met fietsen, met stofzuigen of bij het strijken. De muziek staat dan vaak op de telefoon, en je luistert via oordopjes. Helaas hebben die oortjes vaak een snoer dat hinderlijk in de weg zit, en waarmee je soms per ongeluk je oordoppen uit je oren trekt. Daarom kijken we hier naar goede draadloze oordopjes.


Draadloze oordoppen werken via Bluetooth. Je koppelt ze dus makkelijk en aan je smartphone, maar ook andere apparaten die Bluetooth ondersteunen. Denk daarbij aan een laptop, tablet of muziekspeler, maar bijvoorbeeld ook aan een televisie.

Dit zijn de aanraders

TopVijf.com heeft vijf goede draadloze oordopjes geselecteerd. Dit zijn goede oordoppen in verschillende prijsklassen. Elk met hun sterke punten (en soms ook mindere punten). Kijk bij de top vijf draadloze oordopjes voor alle informatie en prijzen.

Een ander overzicht van goede draadloze oordopjes kun je vinden bij TestResults.nl. Daar zijn de winnaars van diverse testen van oordopjes te vinden. Deze testen zijn uitgevoerd door deskundige organisaties zoals gespecialiseerde audio-tijdschriften, de Consumentenbond, vergelijkingssites en speciaalzaken.

De prijs

Bewegingsvrijheid heeft zijn prijs. De prijs van draadloze oordopjes ligt gemiddeld wel wat hoger dan van oortjes met een draadje. Dit komt door de draadloze technologie, maar vooral ook omdat er een accu ingebouwd moet worden. Draadloze oortjes kunnen hun stroom immers niet via het draadje van de telefoon of ander apparaat houden. En die kleine accu is erg belangrijk bij draadloze oordopjes. De capaciteit van de accu bepaalt immer hoe lang je achter elkaar naar muziek kunt luisteren. Dat kan varieeren van een uur of 3 tot meer dan 8 uur. Bij sommige draadloze oordopjes wordt er een piepkleine tweede accu meegeleverd, een soort powerbank, waarmee je de oortjes onderweg kunt opladen.

Tip: Op Beste Oortjes Kopen kun je vinden waar je alle oortjes goedkoop kunt kopen. Ook is er op Beste Oortjes Kopen de top 10 van oordopjes te zien, en je vindt er een keuzehulp voor kiezen van de voor jou beste oortjes tegen de laagst mogelijke prijs.

Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.