Beste koffiemachine test


Het koffiezetapparaat voor filterkoffie wordt in de Nederlandse huishoudens steeds vaker vervangen door een koffiemachine. Waren het eerst al de Senseo's en Nespresso machines die hun marktaandeel opeisten, tegenwoordig zien we ook steeds meer volautomatische koffiemachines de de keuken opduiken. Maar hoe goed zijn deze koffiemachines? Hier kijken we naar de beste koffiemachines en koffiezetapparaten van iedere soort uit de diverse koffiemachines tests.


Kijk in het overzicht beste koffiemachines uit de test voor al deze beste koffiemachines uit de tests. Niet alleen van volautomatische koffiemachines, maar ook van halfautomaten, koffiecup machines en koffiepad machines. En ook het oude vertrouwde filter-koffiezetapparaat wordt niet vergeten.

Al deze testen van koffiemachines zijn uitgevoerd door deskundige organisaties en koffie-experts zoals de Consumentenbond, Stiftung Warentest, Test Aankoop, het Koffiecenter en diverse vergelijkingssites uit binnen- en buitenland.

Jura volautomatische koffiemachine

Soorten koffiemachines

Koffiemachines heb je in verschillende soorten. Het meest goedkoop is het filter-koffiezetapparaat zoals we al tientallen jaren gebruiken. Met voorgemalen koffie, een filterzakje en wat water zet je snel en makkelijk een kopje koffie. Veel mensen zweren erbij en willen niet anders.

Aan de andere kant van het koffiemachine spectrum staat de volautomatische koffiemachine waarmee je met één druk op de knop een kop koffie zet van bonen die vers voor je gemalen worden. Verser kan niet. Met veel van deze volautomaten kun je ook met één druk op de knop een latte macchiato of cappuccino krijgen, gemaakt van versie koffiebonen en verse melk. Deze volautomatische koffiezetapparaten zijn sterk in opkomst want deze koop je tegenwoordig al voor circa 300 euro. En dit zijn goede koffiemachines zoals de bovenstaande testen uitwijzen.

Verder zijn de nog de halfautomatische koffiemachines (die voorgemalen koffie gebruiken in plaats van koffiebonen) en natuurlijk de koffiemachines die met cupjes of koffiepads werken, zoals de Senseo's, de Dolce Gusto's en de Nespresso machines. Wat van al die soorten koffiemachines voor jou de beste koffiemachine is hangt sterk af van je wensen, je budget e.d. Bij de bovenstaande beste koffiemachines uit de test vind je alle beste koffiemachines in hun soort.

Tip: Kijk bij Beste Koffiemachine Kopen voor de goedkoopste winkels, de koffiemachine top 10 en meer tips en informatie voor bij het kopen van de beste koffiemachine.

Magimix Nespresso machine

Van al deze verschillende koffiemachines en koffiezetapparaten vind je hierboven vergelijkende tests.


Foto bovenaan: DeLonghi


Onderwerpen:
Koffiemachine test, beste koffiemachine, test koffiemachines, koffiezetapparaat bonen, beste getest, beste koop, automatische koffiemachine, koffiezetapparaten.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.