TV beelden streamen naar telefoon via internet met TV Anywhere app


Panasonic televisies hebben een unieke functie, TV Anywhere. Met Panasonic TV Anywhere stream je televisieprogramma's via internet naar je smartphone of tablet. Zo heb je alle televisiezenders ook op je werk of zelfs op vakantie in het buitenland beschikbaar.


Alle TV zenders van thuis ook in het buitenland beschikbaar

Wat je daarvoor nodig hebt is een Panasonic televisie met TV Anywhere (Kijk op Beste Televisie Kopen voor de goedkoopste aanbieders) en verder alleen de gratis Panasonic Media Center-app op je smartphone of tablet.

En natuurlijk moet er een internet-verbinding zijn als je deze functie buitenshuis wilt gebruiken. Maar de meeste Smart TV's zijn tegenwoordig wel met internet verbonden en bijna iedereen heeft internet op zijn telefoon. In hotels kun je vaak WiFi gebruiken.

Overal live televisie en opnames bekijken

Zo heb je zelfs op je buitenlandse vakantie alle televisiezenders die je thuis op je televisie ontvangt beschikbaar. Maar ook op je werk, op school, in de tuin en in de speeltuin.

En het gaat daarbij niet alleen om live televisie, maar ook om opnames.

Download de Panasonic TV Anywhere app voor Android of iOS via de Google Playstore of de Apple App Store, activeer de functie op de Panasonic televisie en zorg dat je televisie standby staat als je de app wilt gebruiken.

Beschikbaar op bijna alle Panasonic televisies

Met uitzondering van de ESW504- en ESW404-series ondersteunt elke moderne Panasonic televisie de TV Anywhere app. Een sterk argument om voor een Panasonic televisie te kiezen. Kijk op het bovenstaande Beste Televisie Kopen voor de beste aanbieders van Panasonic televisies en de prijzen van deze televisies.

Zie ook: Meer televisie tips
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.