AEG wasmachine en AEG wasdroger, een ideale combinatie


Het ook wil ook wat. Daarom heeft AEG met zijn nieuwste serie AEG wasmachines en AEG wasdrogers extra veel aandacht aan het design besteed. Als je een AEG wasmachine en een AEG wasdroger uit dezelfde serie kiest passen ze zelfs perfect bij elkaar. En de kwaliteit is al net zo hoog als het design.

Je kunt dan ook gerust spreken over premium design. Zowel de wasmachines als wasdrogers van het Duitse kwaliteitsmerk hebben een luxe uitstraling en zijn bovendien ergonomisch en gebruiksvriendelijk ontworpen. Het design is geïnspireerd op de elektrische turbines die in de AEG fabriek in Berlijn geproduceerd worden.

>>> TIP: Kijk hier naar de AEG wasdrogers en AEG wasmachines en hun (lage) prijzen.


Erg mooi aan het design van de nieuwste AEG wasmachines en wasdrogers is de draaiknop die zich in het midden van het apparaat bevindt. Dit is niet alleen gebruiksvriendelijk en ergonomisch maar ziet er ook heel mooi uit. Het is vooral een prachtig plaatje als je een AEG wasmachine en een wasdroger uit dezelfde serie naast elkaar zet. Het lijken dan twee identieke apparaten, die er bovendien prachtig strak en modern uitzien.


En met de techniek van dit AEG witgoed is natuurlijk ook niets mis. Integendeel, iedere wasmachine en droger is voorzien van de nieuwste technieken van de fabrikant. Hoe hoger het nummer van de serie, hoe meer geavanceerd het apparaat is, met steeds meer mogelijkheden en steeds betere eigenschappen.


Meest geavanceerd is de 9000 serie, met wasmachine met SoftwaterTechnologie die schadelijke stoffen uit het water filteren om kleding en kleur te beschermen. Maar ook de AEG 7000 wasmachine is voorzien van geavanceerde technieken zoals een apart stoomprogramma voor het op een heel zachte manier reinigen van je wasgoed.

Kijk bij de bovengenoemde overzichten voor alle mooie design AEG wasmachines en AEG wasdrogers van hoge kwaliteit.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.