Samsung Frame TV. Schilderij of televisie?


Vind je een televisie een lelijk ding in de kamer? Dan ken je de Samsung The Frame nog niet. Deze serie televisies zijn letterlijk een kunstwerk.

Een Samsung The Frame televisie toont namelijk je favoriete kunstwerken als er geen televisie gekeken wordt. En om energie te sparen doet de slimme televisie dat alleen als er iemand in de kamer aanwezig is. Sensoren houden dat in de gaten.

De Samsung Frame TV is getest als beste design TV.


Een andere sensor zorgt voor optimaal licht. Er wordt continue gecontroleerd hoe het omgevingslicht is, en de helderheid en kleuren van de televisiebeelden worden hierop aangepast. Zo heb je altijd beeld van optimale helderheid en optimale kleur.

>>> TIP: Kijk op Beste Televisie Kopen voor de beste aanbieders van deze en andere goede televisies.

Foto's en schilderijen

De Samsung The Frame televisie komt met mooie foto's en kunstwerken uit de Art Store die getoond kunnen worden, maar je kunt ook je eigen foto's op de televisie opslaan en laten tonen. In de Art Store vind je schilderijen van bijvoorbeeld Monet, Rubens en C├ęzanne en ook de foto's die je kunt gebruiken zijn vaak door professionele fotografen gemaakt.


En ook op andere punten zijn de The Frame televisies smart Samsung televisies van hoge kwaliteit. Met een 4K Ultra HD beeldkwaliteit en de veel geprezen Samung Smart HUB. De televisies die er van zichzelf al schitterend uit zien zijn verkrijgbaar in de maten 43 inch (109 cm), 55 inch (139 cm) en 65 inch (165 cm).

Kijk bij het bovengenoemde Beste Televisie Kopen voor alle prijzen en informatie.

Zie ook: Meer televisie tips
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.