Waarom de Dyson föhn beter is voor je haar

Met zijn zakloze stofzuiger zorgde Dyson voor een revolutie op het gebied van stofzuigers. Met de Dyson Supersonic fohn doet het Britse merk iets soortgelijks bij de haardrogers.

dyson haardroger

Deze revolutionaire haardroger is meer dan alleen een staaltje van design. Niet alleen is de Dyson föhn vernieuwend vormgegeven, de haarföhn beschikt ook over drie magnetische styling-accessoires.


Te hoge temperaturen kunnen het haar beschadigen. De Dyson Supersonic haardroger gebruikt daarom meer dan alleen warmte voor het drogen van het haar. Door een combinatie van intelligente warmteregeling en een krachtige V9 digitale motor kan de temperatuur beperkt gehouden worden terwijl het haar toch snel droogt.

>>> TIP: Kijk op Beste Haardroger Kopen voor de beste en goedkoopste aanbieders van deze haardroger.

dyson fohn

De ontwikkeling

103 ingenieurs werkte jarenlang aan de ideale haardroger. 1600 kilometer aan echt haar werden er tijdens testen gebruikt. 600 prototypes werden er gemaakt, waarvan alleen de laatste aan de hoge eisen kon voldoen. Maar toen was de Dyson Supersonic haardroger een feit. De beste föhn die er te koop is!

dyson supersonic haardroger

Voorkomt haarproblemen, soms maanden later

Uit de testen bleek dat haar al maanden beschadigd kan zijn voor dit zichtbaar wordt. Minder glans, breekbaar haar, gespleten punten, onhandelbaar haar, het kan allemaal pas maanden nadat het kwaad al geschiedt is zichtbaar worden. Door altijd met lagere temperaturen te drogen kunnen veel van deze haarproblemen voorkomen worden. Daarom gebruikt de Dyson haardroger lagere temperaturen voor het drogen van het haar.

dyson supersonic fohn

Kijk bij het bovenstaande Beste Haardroger Kopen waar je deze Dyson föhn tegen de laagste prijs kunt kopen.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.