De beste actioncam. De tests.

beste actioncam gopro


De actioncam is een gadget die flink in opkomst is. Dat is dan ook niet vreemd, want bijna dagelijks zie je op internet en televisie de grote mogelijkheden van actioncams. Maar wat is een goede actioncam met veel mogelijkheden die ook goed betaalbaar is? Hier aandacht voor tests van de beste actioncam.

Tests: Wat is de beste actioncam

Op de website TestResults.nl vind je een overzicht met testen van actioncams. Hier kun je de beste actioncams in diverse categorie├źn vinden. Want niet iedereen heeft het budget om een dure actioncam te kopen.

GoPro en andere goede actioncams

Een actioncam wordt ook wel GoPro genoemd. Hieruit blijkt wel hoe populair deze fabrikant van actioncams is. Maar er zijn meer goede fabrikanten van aktie camera's. Bijvoorbeeld Samsung, Olympus, Sony en Rollei maken ook goede actioncamera's, en bij Nikkei, Salora en Denver kun je terecht voor goedkopere actioncams van goede kwaliteit.

Wat is een actioncam?

De naam zegt het al, de actioncam is een videocamera die je gebruikt tijdens de actie. Je zet ze bijvoorbeeld op je helm als je gaat ski├źn, surfen, crossen, paardrijden, fietsen of klimmen, en maakt zo spectaculaire beelden. Actioncams kunnen makkeijk bevestigd worden op kleding, een stuur of een ander voorwerp, en ze zijn meestal shockproof en waterproof.

Naast filmen is ook fotograferen een mogelijkheid bij de meeste action cams.

Kijk bij de bovengenoemde testen op TestResults.nl wat de beste actioncams van dit moment zijn.

Zie ook: Tips videocamera's
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.