Tablet voor kinderen

Als kind wil je natuurlijk wel graag een serieuze goede tablet om je favoriete apps te gebruiken, om  populaire spelletjes te spelen en om filmpjes te kijken. Maar ouders willen graag het online gebruik van de kinderen kunnen controleren en zien de tablet niet graag beschadigd worden. Oplossing: Een Kurio tablet voor kinderen.


Een Kurio tablet is geen speelgoed tablet maar een echt goede Android tablet. Maar dan wel helemaal gemaakt en geïnstalleerd voor gebruik door kinderen.Geen nep-tablet dus, maar een echte serieuze tablet, al ziet een Kurio tablet voor kinderen er niet zo uit. Deze tablets zijn fel blauw of roze gekleurd en voorzien van vele apps voor kinderen.

Maar je kan er alles mee dat je met een andere tablet ook kan. De Kurio tablet voor kinderen is alleen voorzien van leuke speciale apps, een kinderfilter dat ongewenste content blokkeert (zodat je kinderen rustig alleen kunt laten met de tablet) en een tijdsfilter dat er voor zorgt dat kinderen maar een bepaalde tijd de tablet kunnen gebruiken.Ook is een Kurio tablet extra beschermd tegen wat "hardhandig gebruik".

Kijk voor alle informatie over Kurio tablets, prijzen en modellen bij de informatie Kurio tablets voor kinderen op HetLeuksteSpeelgoed.nl.

Zie ook: Meer tablet tips
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.