Stofzuiger met LED verlichting

Bij het stofzuigen wil er wel eens iets de stofzuiger infloepen wat niet de bedoeling was. Een schroefje, een Lego-steentje of iets anders wat je daarna uit de stofzak moet vissen. Met Philips Performer Ultimate stofzuigers heb je dat veel minder snel. Deze Philips stofzuiger is namelijk voorzien van LED-verlichting die alles voor de stofzuigermond duidelijk zichtbaar maakt.

stofzuiger led

Handig bij zuigen onder de bank of onder een kast, maar ook gewoon op de vloer kun je zo uitstekend zien of hetgeen je wilt opzuigen een stofje, een blaadje of iets heel anders is.


Meer handige snufjes

Een handige extra op de Philips Performer Ultimate stofzuigers. Deze stofzuigers zijn toch al heel innovatief. Zo beschikt de Philips Performer Ultimate FC8955/09 over een functie die de stofzuiger automatisch stopt als je de steel weglegt. Handig als je de deubel of een telefoontje wilt beantwoorden, maar ook als je even wat meubels wilt wegschuiven. Zodra je de steel weer oppakt springt de stofzuiger weer aan. Dat scheelt herrie, maar dat scheelt ook stroom.

stofzuiger led verlichting

Ook op andere punten blinken de Philips Performer Ultimate stofzuigers uit. Iedere stofzuiger uit deze reeks is heel stil, stroomzuinig en voorzien van een goed filter dat de stofzuiger geschikt maakt voor mensen die last hebben van allergie.

TIP: Kijk op Beste Stofzuiger Kopen waar je deze innovatie Philips stofzuigers goedkoop online kunt kopen.


Zie ook
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.