Philips OneBlade. 1 blad voor scheren, trimmen en stylen

Philips OneBlade scheerapparaat trimmer

De Philips OneBlade is een scheerapparaat / trimmer die perfect is voor het mooi bijwerken van je baard of snor. Ook voor een meerdaags stoppelbaardje is dit scheerapparaat perfect.

Kijk op Beste Scheerapparaat Kopen voor dit scheerapparaat en andere goede scheerapparaten en trimmers tegen de laagste prijs. Je vind daar ook een top 10.


Gebruik dit scheerapparaat niet voor een superglad resultaat. De Philips OneBlade scheert namelijk iets boven de huid af. Dat is ideaal als je last hebt van huidirritaties bij het scheren, maar helemaal glad voelt het niet aan.

Wil je een scheerapparaat dat wel helemaal glad scheert? Kijk dan bij het bovengenoemde Beste Scheerapparaat Kopen. Daar vind je dit veelzijdige scheerapparaat tegen een lage prijs.

Philips OneBlade scheren trimmen

De Philips OneBlade komt met die opzetkammen waarmee je een 1, 3 of 5 millimeter meerdaags baardje kunt trimmen. Het apparaat is zowel droog als nat te gebruiken, dus hij kan mee onder de douche. Ook nek en hals scheer je er mee. Het is een veelzijdig klein scheerapparaat en trimmer die vooral veel gebruikt wordt door mannen met een baard.

Philips OneBlade scheerapparaat


Kijk op het bovenstaande Beste Scheerapparaat Kopen voor de laagste actuele prijs van het Philips OneBlade scheerapparaat, trimmer en styler in één.

Onderwerpen
Philips OneBlade, scheerapparaat, trimmer, styler, baardtrimmer.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.