Miele laat je was lekker ruiken

miele wasdroger geur

Als je zegt dat er een luchtje zit aan de was uit de wasdroger is dat meestal geen goed nieuws. Bij de Miele wasdrogers met FragranceDos-techniek is dat echter een heel ander verhaal. Deze Miele drogers geven namelijk een lekker luchtje mee aan de was.

Geurflacons zorgen ervoor dat de was naar jouw favoriete geur gaat ruiken. En niet zomaar geuren, de gebruikte geuren worden geproduceerd door een familiebedrijf in Zuid-Frankrijk, dat al sinds 1871 de heerlijkste geuren produceert. Echte specialisten in geur. En deze geuren blijven tot wel vier weken lang te ruiken in de kleding. Optimaal!


Op het moment van schrijven zijn er vijf geuren te gebruiken.  Aqua, cocoon, nature, oriĆ«nt en rose.

En zo heeft Miele nog meer unieke eigenschappen op veel van zijn wasdrogers. SteamFinish bijvoorbeeld waarbij wasgoed dusdanig vochtig blijft dat het makkelijk te strijken is, of Perfect Dry waarbij de was juist extra droog uit de droger komt.


Kijk voor Miele wasmachines, en andere goede wasdrogers, op Beste Wasdroger Kopen. Daar vind je deze wasmachines tegen de laagste prijs, een Wasdroger Keuzehulp en de Wasdroger Top 10.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.