Krimpen in de droger is verleden tijd met AEG AbsoluteCare

Delicate kleding als een wollen trui, een zijden blouse of skikleding kon je tot nu toe beter niet in een wasdroger drogen. Met de AbsoluteCare technologie van diverse AEG wasdrogers is dat verleden tijd.


Ook dit soort "gevaarlijk wasgoed" kan nu in de droger. Mits het een AEG wasdroger met AbsoluteCare technologie is.


>>> TIP: Kijk hier voor AEG wasdrogers tegen de laagste prijs

AEG wasdrogers met AbsoluteCare-systeem hebben wasprogramma's op maat voor verschillende soorten kwetsbaar wasgoed. Deze programma's passen de beweging en de temperatuur op de betreffende kleding aan. Fijne vezels worden constant opgetild. Deze aanpassingen voorkomen krimp, zorgen ervoor dat de vorm van het wasgoed in tact blijft en het herstelt de waterbestendigheid van bijvoorbeeld skikleding en jassen. Ook wordt kreuken tegengegaan en blijft het ademend vermogen in tact.

Kijk hieronder de video voor meer informatie over de AEG AbsoluteCare techniek.


Combineer deze techniek met andere AEG technieken als Optisense (het bepalen van de ideale droogtijd), het Ökoflow filtersysteem (het filteren van microscopisch kleine stofjes), de superzuinige inverter-motor en de hoge energiezuinigheid, en het mag duidelijk zijn dat je met een AEG wasdroger een zeer goede droger in huis hebt staan.


Kijk bij de eerder genoemde  AEG wasdroger voor alle AEG AbsoluteCare tegen de laagste prijs. Je vindt daar ook een wasdroger keuzehulp en de actuele wasdroger top 10.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.