Instant camera's (digitale direct klaar fotocamera's)

Vroeger had je de polaroidcamera's. Destijds waren dat spectaculaire fotocamera's want een gemaakte foto kon je direct afdrukken en zodoende bekijken. Na de komst van de digitale camera verdween de polaroidcamera, maar nu zijn ze er weer. Alleen leveren ze nu een veel betere kwaliteit foto's en heten ze instant camera's.

Het is weer het merk Polaroid dat deze instant camera's maakt. Maar ook Kodak, Fujifilm, Impossible en Leica maken fotocamera's waarmee je de foto's direct kunt uitprinten.

Zo'n instant camera is leuk, want je kunt een gemaakte foto meteen aan iemand meegeven. Gewoon op fotopapier.

Overzicht alle direct klaar camera's

Kijk bij alle instant camera's voor een overzicht van al deze direct-klaar fototoestellen en hun prijzen.De comeback van de Polaroid camera

Polaroid was voor het digitale tijdperk wereldberoemd om zijn direct klaar foto's. Je maakte een foto en na een minuutje had je hem afgedrukt in handen. De kwaliteit was toen niet best, maar in een tijd dat het normaal gesproken een week duurde voor je een gemaakte foto kon bekijken was dat een revolutie.Polaroid PopTip: Op Beste Camera Kopen vind je de beste online winkels waar je goedkoop een goede fotocamera kunt kopen. Ook vind je daar de beste camera's uit de tests en een handige keuzehulp voor bij het vinden van de voor jou persoonlijk beste camera.

Toen de digitale fotocamera kwam werd de Polaroid minder interessant. Je kon nu immers ook een foto direct bekijken. Alleen het printen of laten afdrukken duurde even.

Polaroid Snap

Instant camera's

Ondanks de beschikbaarheid van mobiele fotoprinters kwam er toch weer behoefte aan een fotocamera die de gemaakte foto meteen kon afdrukken. En het is opnieuw Polaroid die daar met zijn Polaroid Snap en Polaroid Pop instant camera op inspeelde. Maar er zijn meer merken die nu dit soort camera's maken, zoals Fujifilm dat een zeer populair merk is voor dit soort camera's.

Fujifilm Instax Mini

Het is reuze handig dat je een gemaakte foto meteen kunt meegeven en in tegenstelling tot de oude polaroids zijn dit heel scherpe en duidelijke foto's.

Fujifilm Instax Wide

Kijk in het eerder genoemde overzicht voor alle digitale direct klaar fototoestellen.

Zie ook: Meer tips fotocamera
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.