Test beste vaatwasser

Een vaatwasser is een redelijke uitgave. Als je een nieuwe vaatwasser koopt wil je dan natuurlijk wel de beste vaatwasser voor je geld. Daarom kijken we hier naar de beste vaatwasser uit testen van de Consumentenbond en andere organisaties.

vaatwassers getest

Het gaat om testen van inbouw vaatwassers en losstaande vaatwassers.


Wat is de beste vaatwasser? Hier vind je de testen

Op TestResults.nl vind je onder de testen van vaatwassers alle beste vaatwassers uit de diverse tests. Kijk daar welke vaatwassers er de beste beoordeling hebben gekregen.

Soorten vaatwassers

Veel vaatwassers worden tegenwoordig ingebouwd. Hou er rekening mee dat de vaatwasser hier geschikt voor moet zijn, en ook moeten de maten overeenkomen met de nismaat in je keuken. De inbouw vaatwasser krijgt een gelijk frontpaneel als de keukenkastjes zodat hij één geheel met de rest van de keuken wordt.

De vrijstaande vaatwasser kun je overal neerzetten, mits er natuurlijk water en afvoer beschikbaar is.

Een onderbouw vaatwasser is een soort tussenvorm tussen een inbouw vaatwasser en een vrijstaande vaatwasser. Het is in feite een vrijstaande vaatwasser die je onder het keukenblad plaatst. Deze heeft geen frontpaneel zodat de vaatwasmachine nog wel als dusdanig te herkennen is.

Een half-geïntegreerde vaatwasser is in feite een inbouw-vaatwasser, maar deze beschikt over een bedieningspaneel aan de voorzijde (bovenaan). Er wordt een frontpaneel op de voorzijde geplaatst, maar het bedieningsgedeelte blijft zichtbaar.

Op de bovenstaande pagina op TestResults.nl vind je testen van al deze soorten vaatwassers.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.