Stromer fietsen: Snelle e-bike voor forenzen

Stromer fietsen zijn niet zomaar e-bikes. Het zijn speed e-bikes of speed pedelecs. Elektrische fietsen die wel snelheden tot 45 kilometer per uur halen.Deze fietsen zijn bovendien wondertjes van techniek. Zo wordt de accu tijdens het remmen met de hydraulische schijfremmen opgeladen zodat je langer met je accu doet.


>>> TIP: Koop Stromer fietsen online met hoge korting. Kijk hier voor de aanbiedingen.

Doordat Stromer e-bikes zo snel en comfortabel zijn worden ze vaak door forenzen gebruikt. Je fietst er razendsnel mee naar school of werk. Je reistijd is vaak veel sneller dan met het openbaar vervoer of met de auto. Dat laatste omdat je met een fiets geen last van files hebt.


Stromer is een Zwitserse specialist in snelle e-bikes. Hun speed pedelecs zijn niet alleen snel en van hoge kwaliteit, ze zien er ook prachtig modern uit. De accu van deze fietsen is in het frame weggewerkt, maar ze hebben niet de bolle vorm die veel buitenlandse e-bikes daardoor hebben. De motor is eveneens onzichtbaar weggewerkt in het achterwiel. Ook het display zit geïntegreerd in het frame, en bevindt zich dus niet op het stuur zoals gebruikelijk bij andere merken. Het resultaat is een prachtig strak design.

Bij de aanbiedingen hierboven vind je de Stromer e-bikes in vele uitvoeringen tegen de laagste prijs.


Aanbiedingen:
Stromer fietsen, Stromer snelle e-bike, snelle elektrische fietsen, Stromer speed pedelecs.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.