Standaard autoverlichting vervangen door xenon verlichting

Wil je ook xenon verlichting op je auto? Geen probleem. Pilot Xenon maakt ombouwkits waarmee je heel eenvoudig een halogeen koplamp kunt ombouwen naar een xenon koplamp. Profiteer nu van de voordelen van xenon led verlichting op je auto.


Een xenon koplamp geeft bijvoorbeeld  70% meer licht geeft dan een standaard halogeenlamp voor de auto. En deze autoverlichting oogt ook mooier en luxer.


Ombouwen naar xenon verlichting

Deze in Nederland ontwikkelde xenon ombouwsets zijn de enigste zijn soort waarvan met 100% zekerheid gezegd kan worden dat ze op elk voertuig werken zonder storingen of defecten in boordcomputers. Deze xenon ombouwsets zijn voordelig online te bestellen bij de Pilot Xenon Shop. Je kunt ze eenvoudig zelf op je auto installeren, maar dat ook laten doen door een vakkundige monteur. Kijk bij de Pilot Xenon Shop voor meer informatie.

Waarom xenon autoverlichting?

De lichtopbrengst van xenon led verlichting kan wel 70 procent hoger zijn dan die van de standaard autoverlichting. Volgens een onderzoek van het TüV in Duitsland kan het wel 30% aan verkeersslachtoffers schelen als iedereen xenon verlichting op zijn auto zou gebruiken.

Bovendien toont xenon autoverlichting met zijn mooie witte schijn een stuk luxer dan standaard autoverlichting. En deze vorm van led verichting is erg zuinig waardoor het je accu ontziet.

Kijk bij de bovenstaande online winkel voor alle mogelijkheden en (laagste) prijzen.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.