Samsung T3 weer getest als beste portable SSD


En weer is de Samsung Portable T3 uitgroepen tot beste portable SSD Dit maal ontving deze beste externe SSD de titel van beste externe opslag bij European Hardware Awards 2017. De Samsung Portable T3 verzamelt prijzen.


De Samsung Portable T3 is een portable SSD-drive die te koop is in de capaciteiten 250 GB, 500 GB, 1 TB en 2 TB.  De portable SSD weegt slechts 51 gram en is heel klein. Je kunt hem gebruiken in combinatie met onder andere een PC, Mac, smartphone en tablet.

Kijk op Test Beste SSD op TestResults.nl voor alle informatie over de Samsung Portable T3 en de SSD test.

Waarom een portable SSD?

De portable SSD is een ideale manier om je data zoals bestanden, documenten, films, muziek en foto's veilig extern op te slaan. De portable SSD is een prima vervanger voor de externe harde schijven van vroeger. De capaciteit is heel groot en de SSD's zijn klein en licht. Je neemt ze dus veel makkelijker mee.

Een ander voordeel voor mobiel gebruik van de SSD is dat deze geen mechanische onderdelen bevat. De portable SSD is dus niet gevoelig voor storing en beschadiging. En een SSD gebruikt nauwelijks stroom. En dat is natuurlijk ook een groot voordeel bij mobiel gebruik.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.