Kijk hier voor de beste tablets volgens de tests


Wat is de beste tablet? Tablets worden regelmatig getest. De winnaars van diverse tablet-tests kunt je hier vinden.


De ene tablet is de andere niet. Je hebt ze van groot tot klein. Met Android of Windows als besturingssysteem en de beroemde iPad. Dat betekent dat de ene tablet test een andere winnaar heeft dan de andere. Kijk bij de winnaars van de diverse tests bij de uitslagen van tablet testen op TestResults.nl.

Budget tablets

Bij de tests vind je ook test van goedkope tablets. Voor een prijs onder de 200 euro kun je een leuke tablet kopen, maar verwacht daarvan geen topprestaties. Opslaggeheugen, processor, schermresolutie,... het is allemaal wat minder dan bij de duurdere tablets. Gebruik je je tablet voornamelijk om nieuws en andere websites te lezen? Dan zal een budget tablet voor jou toereikend zijn. Maar wil je spelletjes spelen, video's kijken en je tablet boordevol apps laden. Overweeg dan een duurdere tablet.

Formaat tablet

Een ander groot verschil tussen tablets is de grootte van het tablet en diens scherm. Hier heb je te maken met letterlijk grote verschillen. Een kleine tablet is makkelijk om mee te nemen, maar lees je veel op je tablet en kijk je er films op. Dan kan een groot scherm heel aantrekkelijk zijn.

Kijk bij bovenstaande tablet testen naar de meest recente test van het soort tablet dat het best bij je past.


Zie ook: Meer tablet tips
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.