Peephole camera. Smile, je staat op de foto / video


Je kent vast wel de peephole, een kijkgat in de deur waarbij je kunt zien wie er voor de deur staat. Maar wist je dat je dit kijkgaatje in de deur (ook wel kijkspion genoemd) kunt vervangen door een peephole camera. Een "geheime videocamera" want iedereen denkt dat het alleen een kijkgaatje is. Plaats een peephole camera in je deur en je ziet op een LCD scherm wie er voor de deur staat. Je kunt er ook een foto of video van maken.


Het is een heel makkelijk in iedere deur te installeren systeem waarvoor zelfs geen stroomdraad nodig is. Deze peephole camera werkt namelijk op batterijen. Dat maakt het installeren natuurlijk heel veel makkelijker!

Een ander voordeel van deze kijkgat camera, te koop bij de Spysecurity Shop is het 2 GB geheugen waarop je wel 120.000 foto's kunt opslaan. Je kunt dus iedere keer dat er op de bel gedrukt wordt door de peephole camera een foto laten maken. Sinds de nieuwste versie beschikt de peephole camera ook over de mogelijkheid om video's te maken die dan op een SD kaart worden bewaard.Maar de meest handige functie van deze peephole camera is toch wel de mogelijkheid om via de handheld op een LCD scherm overal in huis te kunnen zien wie er voor de deur staat. Daarvoor hoef je je stoel niet uit. Die vent die je een nieuw energie-abonnement probeert aan te smeren kun je gewoon voor de deur laten staan.

En dan te bedenken dat deze peephole camera bij bovengenoemde winkel maar 49,95 euro (met gratis verzending) kost!
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.