Tip voor dagelijks gebruiken krultang of stijltang


Style je je haar iedere dag met een krultang of stijltang? Kies dan voor een volledig keramische (of titanium) krultang of stijltang, De verdelen de warmte veel gelijkmatiger over je haren.


Bij een niet-keramische stijltang of krultang wil het ene deel van je kapsel wel eens te heet worden terwijl het andere deel nog niet eens op temperatuur is. Hierdoor kan je haar te heet worden, en dat is niet best voor je kapsel.

Keramische platen of titanium platen hebben dit nadeel niet. Ze verdelen de hotte gelijkmatig en dat is veel beter voor je haar. Bovendien gaan keramische en titanium krultangen en stijltangen veel langer mee. Ze zijn hun hogere prijs ten opzichte van goedkope krultangen en stijltangen, die niet keramisch zijn, dus meer dan waard.

Kijk bij Beste Stijltang Kopen voor alle informatie over stijltangen en krultangen. Je vind er onder andere een top 10 van stijltangen, de beste winkels en een Stijltang Keuzehulp (ook voor krultangen!) die je de weg wijst naar de voor jou persoonlijk beste krultang of stijltang.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.