Curved soundbars


Een soundbar kun je los onder je televisie zetten of aan de muur hangen. Maar je kunt een soundbar ook aan de televisie bevestigen. Maar hoe doe je dat laatste bij een curved televisie? Daar zijn speciale curved soundbars voor.

Met name Samsung maakt een hele serie curved soundbars voor bij zijn curved televisies, want een gebogen soundbar staat natuurlijk veel mooier onder een gebogen televisie. Dit geeft een prachtig strak gezicht.

Kijk bij het homecinemacenter en andere aanbevolen aanbieders van soundbars voor deze curved soundbars tegen de laagste prijs.


Laten we eens naar de gebogen Samsung soundbars kijken. Deze zijn er in diverse  maten en in 2.1, 4.1 en 5.1 varianten, en ze zijn voorzien van een subwoofer voor een nog voller en meer levensecht geluid. Ze geven een geweldig geluid bij je films en series en ze zijn ook als muziekspeaker te gebruiken. Met WiFi of Bluetooth leg je draadloos contact tussen je smartphone, tablet of computer en de soundbar en je speelt alle muziek in de hoogste kwaliteit via de soundbar af.

En heb je een Samsung multiroom systeem? Dan kun je de meeste curved soundbars van dit merk in dat audio-netwerk opnemen.

Kijk bij bovengenoemde winkels voor alle prijzen en mogelijkheden.

Zie ook: Meer tips soundbars
Foto's: Samsung curved soundbars
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.