5K monitoren


4K monitoren beginnen er net een beetje in te komen en de eerste 5K monitoren komen al op de markt. Deze 5K computermonitoren bieden een resolutie van 5120 x 2280 pixels. Ruim 14,5 miljoen beeldpunten. Ruim 6,5 keer zo scherp als Full HD!

Waar koop je 5K monitoren?

Kijk bij de Bol computerwinkel voor het aanbod aan 4K en 5K monitoren. Hier informatie over twee 5K monitoren die daar te koop zijn.

HP Z27q - 5K monitor

Een grote 27 inch monitor met de bijna ongelofelijke resolutie van 5120 bij 2880 pixels, Ieder detail is haarscherp op deze monitor. Ideaal voor grafisch ontwerpers. De hoge scherpte en zeer heldere kleuren maken deze monitor ook zeer geschikt voor presentaties. Dankzij de brede inkijkhoeken kan ook een groot gezelschap alles goed op deze monitor zien.Naast de bijzonder hoge scherpte valt ook de 10 bits kleurkwaliteit op bij deze monitor. Het gaat daarbij om meer dan een miljard kleuren!

Kijk bij de bovenstaande winkel voor de prijs van deze revolutionaire 5K monitor.

Philips 275P4VYKEB - 5K Monitor

14,7 miljoen pixels biedt dit extra brede PLS LED-scherm. En ondanks dat wordt alles trillingvrij ververst. Dus geen vermoeide ogen. 1,074 miljard kleuren zorgen voor ongekend vloeiende kleurgradaties en extreem veel detail. Een webcam, microfoon en luidsprekers zijn ingebouwd, en maken van deze monitor een multimedia station.Kijk bij de bovengenoemde winkel voor de actuele prijs van deze geweldige 5K monitor.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.