Dit is de beste soundbar!


Op zoek naar een heel goede soundbar? Kijk dan vooral eens naar de Q Acoustic Media 4. Deze soundbar is namelijk veelvuldig als beste soundbar getest. Zo koos Whats HiFi de laatste drie jaar iedere keer voor de Q Acoustic Media 4 als beste soundbar.

Beste soundbar: De Q Acoustic Media 4

Deze beste soundbar uit de test koop je bij de beste soundbar winkels te vinden op Beste Soundbar Kopen.

Het is een geweldige 2.1 soundbar met twee luidsprekers en een subwoofer. Zowel hoge als lage tonen worden briljant weergegeven. En ook de spreiding van het geluid is fenomenaal. Ook in grote kamers maakt het niet uit  waar je zit. Het geluid van films, muziek en games wordt formidabel weergegeven.Bedraad en draadloos in hoogste kwaliteit

Deze beste soundbar ondersteunt Bluetooth en NFC zodat je hem ook als draadloze speaker kunt gebruiken. De muziek van je smartphone, tablet of computer speel je zo in de hoogst mogelijke kwaliteit af. En dan bedoelen we ook echt hoogst mogelijk, want de Q Acoustic Media 4 ondersteunt Bluetooth aptX zodat je draadloos ook high-end audio kunt streamen.

Je kunt deze beste soundbar uit de tests neerzetten of aan de muur hangen. Daarvoor wordt een muurbevestiging meegeleverd.

Kijk bij de soundbar testen op TestResults.nl voor deze soundbar test en andere beste soundbars uit vergelijkende testen.

Zie ook: Meer tips soundbars
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.