Chromecast Audio. Maak van een gewone speaker een WiFi-speaker


De Chromecast Audio is een speaker-versie van de bekende Google Chromecast mediastreamer. Met de Chromecast Audio maak je van iedere gewone speaker een draadloze WiFi-speaker.


Sluit de Chromecast Audio aan op één van je huiskamer-speakers en je kunt hem ineens draadloos gebruiken en de muziek van je smartphone, tablet of computer via deze speaker door de huiskamer laten schallen. Zonder dat er verder hardware nodig is. De piepkleine Google Chromecast Audio is namelijk de hardware. De speaker moet beschikken over een 3,55 mm aansluiting, een RCA-aansluiting of een optische poort om de Chromecast Audio te kunnen koppelen.

Of je netwerk apparaat nu draait onder Android, Windows, iOS, Chrome of een andere besturingssysteem, het maakt niet uit. Als het apparaat waarop de muziek wordt afgespeeld maar met het netwerk verbonden is.

En natuurlijk stream je niet alleen de muziek vanaf je smartphone, computer of ander netwerk-apparaat, zo bedien je hem ook. Pauzeren, volume aanpassen, doorskippen, het kan allemaal.

Geeft je "oude" audio-speakers een nieuw leven met de Google Chromecasts Audio en geniet van muziek in de allerbeste kwaliteit via je huiskamerspeakers.

De Chromecast Audio is goedkoop te koop via de aanbevolen winkels voor elektronica.

Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.