Test: Beste koptelefoons voor kinderen


Bij kinderen worden er heel andere eisen gesteld aan een koptelefoon dan bij tieners of volwassenen. Natuurlijk moet er een goed geluid komen uit een koptelefoon voor kinderen, maar er zijn nog veel meer eisen waaraan zo'n hoofdtelefoon moet voldoen.


Kijk bij de uitslag van de test van koptelefoons voor kinderen welke hoofdtelefoons voor kleintjes geschikt zijn. Veel belangrijker nog dan de kwaliteit van het geluid is bij deze koptelefoons de beperking van het volume. Deze mag niet hoger zijn dan 85 decibel om het gehoor van kinderen niet te beschadigen. Een goede koptelefoon voor kinderen vlakt pieken af tot onder de 85 decibel.


De kinderen willen dit...

Ook moet een goede koptelefoon voor kinderen natuurlijk goed zitten. De hoofdtelefoon is kleiner, voor een klein kinderhoofdje, maar is liefst wel verstelbaar zodat hij kan meegroeien. Ook moet de beste koptelefoon voor kinderen natuurlijk niet afvallen en (ook heel belangrijk) niet snel kapot gaan. En natuurlijk moet zo'n hoofdtelefoon voor kinderen natuurlijk een cool uiterlijk hebben. Veel van deze koptelefoons kun je zelfs personaliseren.

En hun ouders dit...

En ook de ouders hebben natuurlijk hun eisen. De koptelefoon moet het geluid goed afsluiten. Vooral belangrijk als de kinderen Spongebob of andere cartoons kijken. Dat willen de ouders echt niet de hele tijd horen. En wat pappa en mamma natuurlijk ook heel belangrijk vinden is de prijs van de koptelefoon.

Kijk bij bovenstaande test van koptelefoons welke hoofdtelefoons voor kinderen hieraan voldoen.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.